Túró rudi panna cotta

  • 3 személyre
  • 255 perc
  • 383 kalória
  • huszanke
Megosztás

A tejszínt egy lábasban meglangyosítjuk (vigyázzunk nem főzzük fel!) és belekeverjük a zselatinfixet.
Amikor már csomómentes, a tűzről lehúzva, hozzáadjuk a túrót, a cukrokat és a citrom reszelt héját, majd jól összeforgatjuk.
Egy tálat vagy formát kibélelünk folpackkal, majd a masszát beletöltjük.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd másnap, egy tányérra borítjuk.
A csokoládét kevés olajjal, gőz fölött felolvasztjuk, és a panna cotta tetejére öntjük.
Amikor a csoki rádermedt, szeleteljük és tálaljuk.


Hozzávalók
  • 15 dkg túró  
  • 1.5 dl habtejszín
  • csomag zselatinfix
  • ek porcukor
  • csomag vaníliás cukor
  • db citrom héja
  • 10 dkg étcsokoládé
  • kevés Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat