Töltött paradicsomgombák

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 219 kalória
  • huszanke
Megosztás

A tojásokat keményre főzzük, majd mindkét végéből levágunk egy-egy darabot.
A sárgáját óvatosan kiszedjük, majd a sajtkrémmel, a vajjal, a mustárral és a fűszerekkel jól elkeverjük.
Ezt követően, óvatosan visszatöltjük a tojásfehérjébe.
A paradicsomokat kettévágjuk, magjukat kiszedjük, és a tojások tetejére helyezzük.
Majonézzel pöttyöket teszünk rá, és tálalásig, hűtőbe tesszük.



Hozzávalók
  • 10 db Tesco Finest friss tojás
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 20 dkg tejszín krémsajt
  • dkg vaj
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kevés majonéz  
Vegye meg a hozzávalókat