Töltött palacsinta 2

  • 5 személyre
  • 60 perc
  • 842 kalória
  • siklitimi
Megosztás

A zöldségkeveréket megpároljuk, majd lehűtjük. Közben a majonézt kikeverjük egy nagy evőkanál tejföllel, sóval, borssal.
Belekanalazzuk a mártásba a zöldségeket, az összevagdalt sonkát, majd rászórjuk a sajt felét is.
Gyakorlatilag úgy készítjük el, mintha saláta lenne, csak több majonéz és kevesebb tejföl kerül bele, hogy ne legyen nagyon folyós.
Megtöltjük vele a palacsintákat úgy, hogy a tölteléket középre kanalazzuk, majd a palacsinta két oldalát behajtjuk, és feltekerjük, mint egy csomagot.
Kivajazott jénaiba, egymás mellé sorakoztatjuk, majd egy kis ételízesítővel, borssal kikeverjük a maradék tejfölt, és a palacsinták tetejét bevonjuk vele. Megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és sütőbe téve addig melegítjük, míg a sajt ráolvad a tetejére.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat