Töltött padlizsán

  • 4 személyre
  • 70 perc
  • 704 kalória
  • Bianka
Megosztás

Melegítsük elő a sütőt, forróra.
A zsemlét áztassuk be, majd nyomkodjuk ki.
A padlizsánokat vágjuk félbe, és vágjuk ki a közepüket.
A zsemlét fűszerezzük, és adjunk hozzá tojást.
Keverjük össze alaposan, és rakjunk halmokat a padlizsánok közepére.
Szórjuk meg reszelt sajttal, és előmelegített sütőben, 180 fokon süssük meg.
Friss salátával, vagy burgonyapürével tálaljuk.


Hozzávalók
  • db padlizsán
  • 10 db zsemlemorzsa
  • db Tesco Finest friss tojás
  • ek zsemlemorzsa
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csésze ételízesítő  
  • marék finomra vágott zöldpetrezselyem
  • marék zöldfűszer
  • 10 dkg reszelt sajt
Vegye meg a hozzávalókat