Töltött krumpli paradicsomos lében főzve

  • 6 személyre
  • 90 perc
  • 1649 kalória
  • Tündi
Megosztás

A burgonyát meghámozzuk és kifúrjuk burgonyalyukasztóval, majd vízbe tesszük, amíg elkészítjük a húsos tölteléket.

A húst daráljuk le, majd egy tálba tesszük és belenyomjuk a 4-5 gerezd fokhagymát. Ízlés szerint fűszerezzük pirospaprikával, Delikát8 ételízesítővel, borssal, majoránnával.

Hozzáütünk 2 egész tojást, és jól összekeverjük, beledolgozzuk az egészet.

Ezek után egyesével töltjük meg a burgonyákat és egy nagy fazékba tesszük.
Vizet öntünk alá a főzéshez.

Kb. fél óra főzés után nézzünk meg mennyire főtt meg a hús és a krumpli. Ha megfőtt, öntsünk hozzá 1 liter paradicsomlevet és főzzük fel vele.

Szolgáljunk fel mellé egy pohár tejfölt.

Jó étvágyat!



Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat