Töltött csirke kicsit másképp

  • 4 személyre
  • 100 perc
  • 489 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés: A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül sózzuk, fűszerezzük. A tojásokat megfőzzük. A sajtot lereszeljük vagy a baconnel együtt kis kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk,kinyomkodjuk.
Elkészítés: A bacont kipirítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a petrezselymet, leszűrt kukoricát, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Belekeverjük a sajtot, kockákra vágott főtt tojást és a kinyomkodott zsemléket.
A tölteléket a csirke hasüregébe töltjük. A nyílást összetűzzük vagy bevarrjuk. A csirkét sütőzacskóba tesszük és előmelegített sütőben kb.1,5 óra alatt szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat