Tokány háromféle húsból

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 312 kalória
  • adriatic
Megosztás

A húsokat vékony csíkokra vágjuk és fajtánként külön tesszük.
A hagymát megtisztítjuk és az olajon megpároljuk.
Beletesszük a kockára vágott paprikát, paradicsomot.
A marhahúst fehéredésig pirítjuk rajta.
Felöntjük annyi vízzel és a vörösborral, hogy épp csak ellepje és lefedve, néha megkeverve, egy órát pároljuk.
A sertéshús csíkot hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a többi fűszert hozzátesszük és tovább főzzük még, kb. fél órát.
Ha megpuhultak a húsok, hozzáadjuk a csirkemell csíkokat és készre főzzük.
Galuskával tálaljuk.


Hozzávalók
  • 30 dkg marhalapocka
  • 30 dkg sertéscomb
  • db csirkemell  
  • db vöröshagyma
  • 0.5 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • mk pirospaprika
  • kávéskanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet őrölt fehérbors
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • db paprika
  • csipet rozmaring
  • csipet kakukkfű
  • 0.5 dl bor  
Vegye meg a hozzávalókat