Tojásos-virslis lecsó

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 145 kalória
  • Csilla
Megosztás

Forró olajon, közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát.
Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
A paradicsomot felkockázzuk, és az edénybe helyezzük.
A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, ha szükséges kevés vizet öntünk hozzá.
Mikor a hagyma, paprika, paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és öt percig főzzük, a zöldségekkel.
Egy tálban, kevés sóval és borssal felverjük a nyolc tojást, majd ráöntjük a lecsós alapra.
Ezután az egészet készre sütjük.


Hozzávalók
  • fej vöröshagyma
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • db paprika
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 20 dkg virsli  
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • dl víz
Vegye meg a hozzávalókat