Tojásos-virslis lecsó

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 590 kalória
  • Csilla
Megosztás

Forró olajon, közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát.
Ezeket addig sütjük, ameddig majdnem teljesen megpuhulnak.
A paradicsomot felkockázzuk, és az edénybe helyezzük.
A zöldségeket ezután puhára pirítjuk, ha szükséges kevés vizet öntünk hozzá.
Mikor a hagyma, paprika, paradicsom megpuhult, hozzáadjuk a felszeletelt virslit, és öt percig főzzük, a zöldségekkel.
Egy tálban, kevés sóval és borssal felverjük a nyolc tojást, majd ráöntjük a lecsós alapra.
Ezután az egészet készre sütjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat