Tojásos nokedli uborkasalátával

  • 6 személyre
  • 30 perc
  • 591 kalória
  • barnabetti
Megosztás

A lisztből és a 2 tojásból, a víz apránkénti hozzáadásával, nokedli tésztát készítünk.
A nokedlit szaggatóval, forró vízben kifőzzük és lecsepegtetjük.
Egy lábosban, kevés zsírt teszünk alá.
A másik két tojásból rántottát készítünk.
A rántottát hozzáadjuk a nokedlihez és jól elkeverjük, sózzuk.
Az uborkasalátához, az uborkákat meghámozzuk, majd gyalun felszeleteljük.
A salátaléhez, az ecetet és a cukrot, valamint a sót összekeverjük és egy kis vízzel felengedjük. Ebbe tesszük bele, a már legyalult uborkát.
Könnyen elkészíthető, olcsó, vegetáriánus étel.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat