Tiramisu

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 463 kalória
Megosztás

Egy tálba verem a tojásokat. A sárgáját és a fehérjétől különválasztom, és egy másik tálba rakom!
A tojás sárgához hozzáadom a cukrot és a mascarpone sajtot, majd elkeverem habosra. Ízlés szerint, teszek még bele egy kis rumot.
A tojásfehérjét kemény habbá verem, majd hozzáadom a mascarpone-krémhez.
A babapiskótát a kész kávéba mártom, ízlés szerint lehet tejes kávéba, vagy sima vízzel készült kávéba is.
Sokáig nem szabad áztatni, mert szétesik a babapiskóta.
Egy tálba, alulra mehet a megáztatott babapiskóta, rá a fele krém.
Ezt meg kell hinteni kakaóporral, majd ismét egy réteg babapiskóta, rá a másik adag krém.
A tetejét meghintem kakaóporral, és fél napig hűtőben tárolom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat