Tiramisu rumosan

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 846 kalória
  • HornyákAndi
Megosztás

A tojások sárgáját, a kétféle cukorral habosra kavarjuk.
Akkor jó, ha a cukor elolvadt, a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű.
A jól lehűtött krémsajtot hozzáadjuk, majd a rummal ízesítjük.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük és lazán, a sajtos krémbe forgatjuk.
A babapiskóta áztatásához, a hideg kávét a cukorral, meg a rummal összekeverjük.
A piskóta felét egyesével, néhány másodpercre beleforgatjuk, majd amikor megszívta magát, kissé lecsöpögtetve, egy rétegben tálcára rakosgatjuk.
A fele krémet egyenletesen rárakosgatjuk.
A többi krémet a tetejére, meg az oldalára kenjük, végül kakaóport szitálunk rá.
Hűtőszekrényben, kb. fél órán át, állni hagyjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat