Tiramisu krémtúróval

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 283 kalória
  • Akeeboy
Megosztás

Elkészítjük a krémet: a tojássárgát felverjük a cukorral, hozzáadjuk a krémtúrót, majd a tejszínt.
A piskóta áztató levébe valókat összekeverjük, majd a piskótákat egyenként, gyorsan belemerítjük, vigyázva, hogy nehogy elázzanak.
A piskótákat lerétegezzük, egy körülbelül 28 cm átmérőjű, kerek, magas tálba, vagy ennek megfelelő méretű, téglalap alakúba (legjobb hosszúkás téglalap alakúban készíteni, melynek a széle, a piskóták szélességével megegyezik), majd az első réteg piskótára krémet kenünk.
Erre rétegezünk piskótát, majd megint krémet.
A felső réteg krém legyen, melyet megszórunk bőven, kakaóporral.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat