Tiramisu 4

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 784 kalória
  • Tamás
Megosztás

A krém elkészítésénél, csak az arányokra kell emlékezni, ill. betartani:
Ahány 100 gramm a mascarpone, annyi db tojás sárgája és annyi evőkanál cukor (ne legyen túl édes, mert akkor émelygős lehet sokak számára).

A tojássárgáját a cukorral habosra keverem, majd hozzáadva a mascarponét, a krémet jól kikeverem. Ezután, én szép sorban lerakom a babapiskótát és teáskanalat használva, meglocsolom a kávéval (a piskóta ne maradjon se száraz, de ne is locsogjon a kávéban), ezután jöhet rá a krém fele (ha a süteményes tál mérete szerint, 2 soros piskótából készítem), ezután jön a második babapiskóta, amit én az elsőhöz képest, rá merőlegesen fektetek le, majd rá újra a krém.
Kakaóval meghintem.