Tepsis rakott hús zöldségekkel

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 2128 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és félig megsütjük.
A húst leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük.
A zöldségeket vajon megpároljuk, ételízesítővel és borssal ízesítjük.
A sajtot lereszeljük.

Elkészítés:
A tepsi aljára, sorba rakjuk a szalonnaszeleteket, erre egy sor burgonyát teszünk.
A burgonyára rárakjuk a hússzeleteket, szép sorban.
A húst betakarjuk a párolt zöldséggel, majd ismét egy sor burgonya következik.
A végén megkenjük a tetejét tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, szép pirosra sütjük.
Kicsit macerásnak tűnik de nagyon finom!

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat