Tepsis burgonya csirkemellel

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 430 kalória
Megosztás

A megtisztított, főtt burgonyát vékony karikákra vágjuk, és felével beterítjük az előzőleg olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt tepsi alját.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, és kevés olajon megpirítjuk. Ezt rászórjuk a krumpli tetejére. A krumpli másik felével beborítjuk.
A tojásokat habosra keverjük, hozzákeverjük a mustárt, kefirt, a zúzott fokhagymát, az ételízesítőt, a törött borsot és a darált szerecsendiót.
A finomra vágott, nagy fej vöröshagymát szintén beletesszük az öntetbe, és rálocsoljuk a krumpli tetejére.
A reszelt sajtot ráhintjük, előmelegített, forró sütőbe tesszük, és szép pirosra sütjük.
Tálaláshoz kockákra vágjuk, és a tetejét finomra vágott snidlinggel megszórjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat