Tejszínes vajas halragu

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 408 kalória
Megosztás

A bébirépát és a ceruzababot külön-külön ,sós vízbe forrázzuk le.
Az olajat és a vajat rakjuk egy serpenyőbe és hevítsük fel.
Vágjuk szeletekre a hagymát és rakjuk rá a zsíradékra,majd pirítsuk meg.
Közben a halat vágjuk kockára és rakjuk rá a megpirult hagymára.
Fűszerezzük a halat és pároljuk fehéredésig.
Ha kifehéredett a hal,akkor rakjuk rá a zöldségeket és keverjük át,majd szórjuk meg a liszttel és forgassuk át.
Rakjuk rá a mustárt és folytonos kevergetés mellett öntsük fel tejszínnel.
Forraljuk ki és szórjuk bele a kapribogyót.
Köretnek jázmin rizst javaslunk.
Tipp:
Pikáns ízt érhetünk el,ha 1 dl fehérbort is rakunk az ételbe.


Hozzávalók
  • 60 dkg harcsa filé
  • 10 dkg hagyma
  • kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • dkg vaj
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 20 dkg zöldbab
  • 20 dkg répa  
  • kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • dl tejszín
  • kanál liszt  
  • dkg kapribogyó
Vegye meg a hozzávalókat