Tejszínes, szalonnás, ecetes uborkás, gombás tészta

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 1333 kalória
  • Csak Simán Kata
Megosztás

A gombafejeket megmossuk, majd szeletekre vágjuk.
Vékony csíkokra szeleteljük az ecetes uborkát és a szalonnát.
Kevés olajon megdinszteljük a gombát, hozzáadjuk a szalonnát és az uborkát. Kb. 10-15 percig pároljuk, kicsit főljön el a leve, majd hozzáadjuk a kevés liszttel behabart főzőtejszínt. Ízesítjük sóval, oregánóval.
Egyet rottyantunk rajta és kész is.
Tésztával tálaljuk. Ez lehet csiga, kagyló, penne, vagy akármilyen tészta amit szeretünk.


Hozzávalók
  • 50 dkg gomba
  • db ecetes uborka
  • szelet füstölt szalonna
  • 0.5 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 0.5 l főzőtejszín
  • csipet oregáno
  • 0.5 kg tészta  
Vegye meg a hozzávalókat