Tejszínes-sajtmártásos sertéspörkölt tésztával

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 822 kalória
  • kuksi09
Megosztás

A vöröshagymát felkockázzuk, és a olajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát, paradicsomot.
Ezután a felkockázott húst is beletesszük, és egyben pirítjuk, majd fűszerezzük és felengedjük éppen annyi vízzel, hogy ellepje.
Közben a tejszínt összefőzzük a sajtmártással, és ha megfőtt a hús, ráöntjük, majd összefőzzük.
A tésztát sós (1 ek.) olajos vízben kifőzzük, és azzal tálaljuk.


Hozzávalók
  • 50 dkg sertéscomb
  • db vöröshagyma
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • tk ételízesítő  
  • mk pirospaprika
  • dl főzőtejszín  
  • csomag sajtszósz
  • 50 dkg tészta  
  • db paprika
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
Vegye meg a hozzávalókat