Tejszínes rákos spagetti, fehérborral és korianderrel

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 707 kalória
Megosztás

A spagettit olívaolajos sós vízben kifőzzük, odafigyelve arra, hogy a tésztának maradjon tartása.
Ezután a póréhagymát csíkokra vágjuk és elkezdjük pirítani a fokhagymával. Hozzádobjuk a tisztított rákokat és addig pirítjuk, amíg szép narancsos színe nem lesz. Elég hamar elkészülnek, az egész ételnek elég pár perc. :)
Öntsük hozzá a fehérbort és a tejszínt, aztán tegyük bele a tésztát is. Az egészet forgassuk össze a finomra vágott korianderrel, a félbevágott koktélparadicsommal és a kapribogyóval.
Tálalásnál locsoljuk meg egy kis extra szűz olívaolajjal és reszeljünk rá egy kevés parmezánt.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat