Tejszínes rákos spagetti, fehérborral és korianderrel

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 664 kalória
Megosztás

A spagettit olívaolajos sós vízben kifőzzük, odafigyelve arra, hogy a tésztának maradjon tartása.
Ezután a póréhagymát csíkokra vágjuk és elkezdjük pirítani a fokhagymával. Hozzádobjuk a tisztított rákokat és addig pirítjuk, amíg szép narancsos színe nem lesz. Elég hamar elkészülnek, az egész ételnek elég pár perc. :)
Öntsük hozzá a fehérbort és a tejszínt, aztán tegyük bele a tésztát is. Az egészet forgassuk össze a finomra vágott korianderrel, a félbevágott koktélparadicsommal és a kapribogyóval.
Tálalásnál locsoljuk meg egy kis extra szűz olívaolajjal és reszeljünk rá egy kevés parmezánt.


Hozzávalók
  • 300 g garnélarák
  • 100 g póréhagyma
  • gerezd fokhagyma  
  • 500 g spagetti
  • dl tejszín
  • köteg koriander
  • db újhagyma
  • ek kapribogyó
  • db Tesco Finest Sunstream koktélparadicsom
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ízlés szerint Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • 50 g parmezán
Vegye meg a hozzávalókat