Tejszínes nyúlcomb, sült répával

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 214 kalória
Megosztás

A répákat pucoljuk meg és alaposan fűszerezzük be sóval és curry porral. Locsoljuk meg olajjal és 200 fokon süssük aranybarnára.
Közben étolajon pirítsuk meg a nyúlcombokat fokhagymával és kakukkfűvel. Sózzuk, borsozzuk és locsolgassuk vajjal. Öntsük fel tejszínnel és főzzük puhára. A tejszínbe szintén tegyünk egy kevés curry port. Miután megpuhult tálaljuk a répával együtt és friss snidlinggel, petrezselyemmel, olívaolajjal díszítsük.


Hozzávalók
  • db nyúlcomb
  • db répa  
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • ág kakukkfű
  • db fokhagyma
  • ek vaj  
  • ek currypor
  • dl tejszín (30%)
  • ízlés szerint snidling
  • ízlés szerint petrezselyem
Vegye meg a hozzávalókat