Tejszínes-kapros hekkfilé

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 161 kalória
  • szabcsina
Megosztás

A halat szobahőmérsékleten kiengedjük, majd egy tepsibe tesszük! Sózzuk és citromlével meglocsoljuk. 150 fokos sütőben megpároljuk.
A tejszínes szószt a következőképpen készítjük el. Az olajon megpároljuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a lisztet és a fokhagymanyomón áttört fokhagymát. Ezt jól elkeverjük, a tejszínt hozzáöntve felfőzzük, majd a kaprot felvagdosva beleszórjuk.
Ezt a tejszínes szószt öntjük a halra.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 2.5 dl tejszín
  • fej fokhagyma  
  • fej vöröshagyma
  • ek liszt  
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 0.5 csomag kapor
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 80 dkg hekk (hekk filé, fagyasztott)
Vegye meg a hozzávalókat