Tejszínes garnélarákos linguine

  • 3 személyre
  • 45 perc
  • 722 kalória
Megosztás

A vöröshagymát, fokhagymát apóra vágjuk, koktélparadicsomot felszeleteljük. Kevés olívaolajon megpirítjuk a vöröshagymát, majd a fokhagymát és a garnélarákot hozzáadjuk. Pár perc alatt megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A száraz fehérbort, lime levét hozzáadjuk, az alkoholt elforraljuk.
A tejszínt és az apróra vágott petrezselymet és koktélparadicsomot is hozzáadjuk. Fedő alatt pár perc alatt készre főzzük.
Időközben a tésztát sós vízben nem teljesen puhára főzzük. Tésztát összeforgatjuk a garnélás-tejszínes alappal, apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.
Száraz fehér bort kínálunk mellé. Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat