Tejszínes csirkés penne paradicsommal

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 625 kalória
Megosztás

Az olajban a hagymát üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet. Amint a hús kifehéredett, rárakjuk a kockára vágott paradicsomot.
Néhány percig, fedő alatt puhára pároljuk, majd levesszük a tűzhelyről.
Egy teás szűrőn keresztül rászitáljuk a lisztet, jól elkeverjük, visszatesszük a tűzhelyre és takarékon kevergetjük 1-2 percig.
Fokozatosan felöntjük a tejszínnel miközben folyamatosan kevergetjük. (Akár le is húzhatjuk a tűzhelyről megint, a felöntés alatt.)
Ha jó ízű a ragu összeforgatjuk a kifőtt penne tésztával.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat