Tejfölös-mustáros csirkecomb

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 804 kalória
  • lidi
Megosztás

Egy tálban összekeverem a tejfölt a mustárral, borssal, ételízesítővel, szétnyomott fokhagymával, olajjal.
Meghempergetem benne a csirkecombokat. (Bőr nélkül!)
180 °C-ra előmelegítem a sütőt, és kivajazom a tepsit/jénait.
Beleteszem a csirkecombokat, és maradék szószt a tetejére öntöm.
Kb. 40 percet sütöm, fólia alatt, majd fólia nélkül még sütöm, amíg szép pirosra sül a sajt a tetején.
Ezután kiveszem a tepsiből a húsokat.
Vajon megfuttatom a petrezselymet, és ráöntöm a tepsiben lévő szaftot.
Tejszínnel elkeverem, és kiforralom.
Mustárral és a fűszerekkel ráízesítek, majd belehelyezem a csirkecombokat és átforralom.




Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat