Tavaszi sali

  • 6 személyre
  • 30 perc
  • 149 kalória
  • Csilla
Megosztás

A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát.
Ezeket jól összekeverjük, és sóval ízesítjük.
A zöldségeket meghámozzuk, és apróra daraboljuk őket.
A darabolt zöldségeket a mártásba tesszük, és hűtőben, legalább 30 percig hagyjuk őket "összeérni".



Hozzávalók
  • db natúr joghurt
  • gerezd fokhagyma  
  • kávéskanál kapor
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db kígyóuborka
  • db sárgarépa
  • fej retek
  • fej lilahagyma
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • db kaliforniai paprika
Vegye meg a hozzávalókat