Tatár bifsztek

  • 8 személyre
  • 10 perc
  • 423 kalória
  • Anett
Megosztás

A tojássárgája kivételével, az összes hozzávalót összekeverjük. A mennyiségek ízlés szerintiek, mindenki kóstolgasson, jobbat nem tudok. A vöröshagymát reszeljük le, így teljesen krémes állagú lesz a tatárunk. Mustárból én szeretem a dijonit, de most sajnos nem volt otthon. Ketchup-ból meg ilyen esetben ezt a jó minőségűt szeretem használni (a férjem kedvence), de természetesen bármilyen gazdaságos cucc is megteszi szerintem.
Szóval mindent alaposan keverjünk, pépesítsünk és legalább két napra tegyük a hűtőbe. Én a tojássárgáját csak fogyasztás előtt ütöm rá, ekkor keverem össze. Van aki már eleve belekeveri, én így kicsit biztonságosabbnak érzem, bár biztos semmi baja nem lenne a hűtőben. Meleg pirítóssal tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat