Tárkonyos rakott zöldbab

  • 8 személyre
  • 90 perc
  • 1231 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

A rizst és a zöldbabot pici sóval megfőzöm, a felaprított vöröshagymát az olajon megdinsztelem.
Rádobom az áttört fokhagymát és a darált húst, sózom, borsozom, majd fehéredésig pirítom.
Közben egy tepsit kivajazok, meghintem zsemlemorzsával, és beleöntöm a rizs felét. Megszórom 1 tk. ételízesítővel.
A zöldbabról leöntöm a főzővizet, és összekeverem a hússal, majd a tepsibe öntöm, a rizsre.
Megszórom tárkonnyal, ráborítom a maradék rizst, majd ezt meghintem az ételízesítővel.
A tejfölt elkeverem a tojással, befedem vele a rakottast, rászórom a reszelt sajtot, és 200 fokon addig sütöm, amíg a teteje megpirul.
Tálaláskor, tejfölt kínálok mellé.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat