Tárkonyos raguleves csirkemellből

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 414 kalória
Megosztás

A hagymát aprítsuk fel és kevés olajon futtassuk meg.
A csirkemellfilét kockára vágjuk és rakjuk rá a csirkemellre.
A répát és zöldséget felkockázzuk és a kifehéredett csirkemellkockára szórjuk.15 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a kelbimbót,a szeletelt gombát.
Megszórjuk sóval,borssal.Ha megpárolódtak,akkor szórjuk meg liszttel és keverjük el,majd forró vízzel öntsük fel folytonos kevergetés mellett.
Forraljuk ki és ízesítsük citromlével és tárkonnyal.
Készre főzzük, tálalás előtt a tejszínnel behabarjuk, petrezselyemmel, friss tárkonylevéllel megszórjuk, citromlével utóízesítjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat