Tárkonyos pulykaraguleves

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 1103 kalória
Megosztás

A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, és nagyjából azonos méretűre vágjuk őket. A hússal is ugyanígy kell tenni.
Felolvasztjuk a vajat, aztán hozzáadjuk a zellert, répát, majd a hagymát.
Ha már egy kicsit összeesett, akkor adjuk hozzá a gombát, ezután jöhet a hús, majd a fűszerek, legutoljára pedig a húsleves.
Ha megpuhult a zeller és a répa, jöhet mellé a cukorborsó, és ezután kifacsarjuk a citromot.
A lisztet elkeverjük a tejföllel, egy tálkában, majd ezután belekeverjük a levesbe.
Mielőtt levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tejszínt, és gyorsan összekeverjük. Ezután 1-2 perc, és kész.
Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat