Tarja alufóliában grillezve

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 411 kalória
Megosztás

Szeleteljük fel a húst és klopfoljuk vékonyra, fűszerezzük a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és a mustárral. A fűszerezett szeleteket tegyük egymásra, és alufóliába csomagolva legalább egy órát hagyjuk állni. A hagymát szeleteljük fel és halmozzuk az alufóliára fektetett hússzeletekre, majd fordítsuk meg a húsokat a hagymákkal együtt és tegyünk a másik oldalára is a hagymaszeletekből. Csomagoljuk be őket úgy, hogy a szaft ne tudjon kifolyni (ügyelve arra, hogy maximum két réteg fóliát alkalmazzunk) és grillrácson kb. 25-40 percig néha átforgatva süssük meg. A hús akkor sült át, ha már nehezebben hajlik meg, ekkor távolítsuk el a fóliát, és tálaljuk kedvenc köretünkkel.