Tarhonyás hús

  • 4 személyre
  • 75 perc
  • 823 kalória
  • Hajni
Megosztás

A vöröshagymát finomra aprítjuk,És üvegesre pároljuk olajon.A tűzről lehúzva pirospaprikával meghintjük,elkeverjük és pici vízzel felöntjük.A tűzre visszatéve forralunk rajta egyet,majd beletesszük a kis kockákra vágott húst.Erős lángon kevergetjük,amíg a hús ki nem fehéredik,pici vizet aláöntve, sóval-borssal ízesítjük.Fedő alatt lassú tűzön majdnem készre főzzük.Ha a hús majdnem kész van hozzáadjuk a tarhonyát,felöntjük bőséges vízzel.Fedő alatt még alacsony hőfokon,keverés nélkül készre pároljuk.Végül átkeverjük az egészet és savanyúsággal tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat