Tarhonyás hús csalamádéval

  • 4 személyre
  • 100 perc
  • 697 kalória
  • kuksi09
Megosztás

2 dl olajon, az apróra vágott vöröshagymát üvegesre dinszteljük, majd rátesszük a paprikakrémet és összedinszteljük.
Erre rátesszük a felkockázott, megmosott húst, és ezzel is összedinszteljük.
Fűszerezzük és felengedjük vízzel, majd készre főzzük. (Ügyeljünk, hogy annyi szaft maradjon rajta csak, ami ellepi a húst!)
Közben a másik 2 dl olajon megpirítjuk a tarhonyát, felengedjük annyi vízzel, hogy kb.1-1.5 ujjnyival lepje el a tarhonyát,majd készre főzzük.
Tálalhatjuk úgy is, hogy a tarhonyára szedünk a húsból, de úgy is, hogy összekeverjük.
Csalamádét is adhatunk hozzá.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat