Szűzérmék mazsolás gesztenyeraguval

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 572 kalória
  • Hanci
Megosztás

A szűzpecsenyét leszeleteljük és a szeleteket kissé kiverjük, majd serpenyőben kevés olajon elősütjük.
A hagymát kockára vágjuk, és megdinszteljük a megmaradt zsiradékon. Rárakjuk a mazsolát,diót és aprított gesztenyét.
Felöntjük tejszínnel és kiforraljuk és visszarakjuk a hússzeleteket.10 percig forraljuk.
A barackot felkockázzuk és a kész párolt rizsbe keverjük némi őrölt szegfűszeggel.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • fej lilahagyma
  • dl tejszín
  • 0.4 db rizs
  • kk szegfűszeg (őrölt)
  • dkg mazsola
  • dkg dió
  • doboz barack befőtt
  • db szűzpecsenye (egész)
  • dkg gesztenye
Vegye meg a hozzávalókat