Szűzérmék bacon köntösben

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 1631 kalória
Megosztás

A szűzpecsenyét készítsük elő.
Vágjuk le a fej részét és hártyázzuk le ,majd ezután vágjuk két ujjnyi szeletekre.
Sózzuk,borsozzuk és csavarjuk körbe szeletelt baconnel.Jó szorosan tekerjük,hogy sütés közben ne dobja le a szalonnát a hús.
Tűzzük meg hústűvel és minden szeletet hasonlóképen készítsünk el.
Ha megvagyunk ,akkor egy serpenyőre lesz szükségünk.
Melegítsük fel és öntsük bele olajat.
Helyezzük bele a tekercseket és mindkét felét süssük meg a húsnak kb.8 perc alatt.
Sülés közben nyugodtan nyomkodjuk meg a húst,így könnyeben átsül.
Sütés közben a zsiradékba rakhatunk friss rozmaringágat vagy fokhagymagerezdet is.Ezektől még finomabb íze lesz a húsnak.
Köretnek grillezett zöldséget vagy párolt rizst készítsünk hozzá.
Sajtmártást vagy gyümölcsmártást is kínálhatunk mellé.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat