Szürkemarhapörkölt sós burgonyával

  • 8 személyre
  • 140 perc
  • 2633 kalória
  • huszanke
Megosztás

Egy edényben (vagy bográcsban), a füstölt szalonnát zsírjára sütjük (ha szükséges, kevés olajjal vagy zsírral pótoljuk), majd az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk benne.
A tűzről levéve, hozzáadjuk a pirospaprikát. Ezt követően, hozzáadjuk a darabolt szürkemarha húst, és felengedjük vízzel.
Sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük. Hozzáadjuk az erős paprikát, vagy az "Erős Pistát", a zöldpaprikát és a paradicsomot.
Amikor felfőtt, beletesszük a lecsót is, és a húst puhára főzzük.
Amikor elkészült, sós burgonyával tálaljuk.



Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat