Szezámmagos halfilé

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 836 kalória
Megosztás

A halfilét egyenlő darabokra vágom, és besózom.
A prézlibe szezámmagot keverek, és ahogy szokás, lisztbe, felvert tojásba és szezámmagos prézlibe bepanírozom a halszeleteket.
Végül forró olajban kisütöm.
Közben a salátát kiöntöm egy tálba és olívaolajjal és citromlével meglocsolom, majd tálaláskor a szezámmagos halszeletek mellé tálalom.


Hozzávalók
  • 80 dkg halfile
  • 15 dkg liszt  
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • dkg szezámmag
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csomag saláta apróra tépkedve
  • kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat