Szezámmagos csirkecomb

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 223 kalória
  • svarga
Megosztás

A kisebb csirkecombokat, csont mentén bevágom, hogy jól átsüljön.
Besózom és készítem a bundáját, míg áll a sóban.
Liszt, tojás jól felverve és zsemlemorzsa, amibe jó sok szezámmagot teszek.
Bepanírozom a combokat, majd a tepsit olívaolajjal kikenem.
A combokat körbekenem olajjal, majd 180 fokosra melegített sütőbe teszem és készre sütöm.


Hozzávalók
  • dkg szezámmag
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg liszt  
  • db csirkecomb  
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat