Szecsuáni csirke

  • 4 személyre
  • 25 perc
  • 50 kalória
  • Simababa
Megosztás

A csirkecombot kicsontozzuk, majd apró darabokra vágjuk. A wokot, kevés olajjal felforrósítjuk és belerakjuk a csirkét.
Amikor a hús szépen kifehéredett és egy kicsit kezd pirulni, egy tányérra kiszedjük. A wokba ezután, a vöröshagyma kerül.
Ha a hagyma üveges lesz, megszórjuk a gyömbérrel és belerakjuk a fokhagymát is.
A következő a fejes káposzta. A legvégén, a marék zöldborsót (konzerves) tesszük bele.
Ezt követően, visszarakjuk a húst és fűszerezünk: 2 ek. szójaszósz, 1mk. erős paprika, ecet, ízlés szerint só, fehérbors.
5 percig, hagyjuk összefőni az ízeket.
Rizzsel, vagy hagymás, sült krumplival tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat