Szalonnával, fűszervajjal töltött karaj

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 1527 kalória
  • Csak Simán Kata
Megosztás

A vajat összekeverjük a fűszerekkel, alufóliára tesszük, majd összegöngyöljük, és amíg a húst előkészítjük, mélyhűtőbe tesszük.
A karajt felszeleteljük kb. 6 szeletre, sózzuk, borsozzuk.
Minden szelet karajra teszünk egy szelet szalonnát és egy adag fűszervajat, majd felgöngyöljük, bepanírozzuk, és bő olajban kisütjük.
Burgonyapürével tálaljuk.


Hozzávalók
  • 0.5 kg sertéskaraj
  • szelet füstölt szalonna
  • 20 dkg teavaj
  • csipet petrezselyem
  • csepp oregáno
  • csipet majoranna
  • csipet rozmaring
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg zsemlemorzsa
Vegye meg a hozzávalókat