Szalonnás-újhagymás omlett

  • 1 személyre
  • 20 perc
  • 272 kalória
  • Andi80
Megosztás

A megtisztított újhagymát, a zöld szárával vékonyra karikázzuk.
A tojást egy tálkába ütjük és meghintjük borssal, majd kicsit felverjük egy villával.
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk és egy közepes méretű serpenyőben, zsírjára pirítjuk.
A zsírból kivesszük a megpirult szalonnákat.
A tojást ráöntjük a szalonnazsírra, rászórjuk a hagymát, majd a szalonnát.
Mérsékelt lángon, kb. 10 perc alatt megsütjük.
A serpenyőből, egy nagyobb lapos tányérra csúsztatva, melegen, friss kenyérrel kínáljuk.


Hozzávalók
  • szelet füstölt szalonna
  • szál újhagyma
  • db Tesco Finest friss tojás
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat