Szaggatott tésztaleves

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 124 kalória
  • huszanke
Megosztás

A zöldségeket megtisztítjuk, és felkarikázzuk. Egy lábasban kevés olajat hevítünk, majd a zöldségeket rádobjuk, és rövid ideig dinszteljük.
Meghintjük paprikával, felengedjük vízzel, majd sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük.
Beletesszük a megmosott, csomóba kötött petrezselyemzöldet, majd addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Közben a tojást egy kevés sóval, és annyi liszttel, hogy ne legyen túl kemény a tészta, elkeverjük, majd egy kanál segítségével, a forró levesbe szaggatjuk.
Néhány percig főzzük, majd forrón tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat