Sült tarja, fokhagymás-tejfölös galuskával

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 1004 kalória
Megosztás

A vizet tegyük fel forrni és közben keverjük ki a galuskatésztát a lisztből, tojásból és sóból. Nem kell tökéletesen összeállnia, csak úgy nagyjából. A lobogó sós vízbe szaggassuk bele és amikor megfőtt, szűrjük le. Közben szeleteljük fel a bacont és pirítsuk meg. Keverjük bele az apróra vágott fokhagymát és pirítsuk össze a galuskával. Locsoljuk meg tejföllel és egy pici tejszínnel, végül frissen tépett petrezselyemmel és snidlinggel szórjuk meg.
A tarját vágjuk fel szeletekre és jó erős lángos, vastag kéreggel süssük meg szép aranybarnára.
Tálalásnál locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat