Sült malaccomb

  • 6 személyre
  • 100 perc
  • 782 kalória
  • Joe
Megosztás

A malac bőrét alaposan megtisztítjuk, megmossuk. A húson, a bőrt négyzethálósan bevagdossuk.
A fűszerekből egy-egy mokkáskanállal veszünk, és összekeverjük.
A húst alaposan befűszerezzük, (tipp: egy nappal előtte is be lehet fűszerezni), fokhagymával megtűzdeljük, majd a hűtőben egy órát állni hagyjuk.
A két kanál zsírt és a húst tepsibe tesszük, mellé rakjuk a négybe vágott vöröshagymákat és a maradék fokhagymát.
1,5-2 dl vizet öntünk alá, és alufóliával letakarva, 160 fokon, egy órán át pároljuk.
Ezután levesszük a fóliát, és a zsírjával locsolgatva, szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat