Sült libacomb párolt káposztával

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 162 kalória
  • Csilla
Megosztás

A libacombokat tepsibe helyezzük, és egy kevés libazsírt (1 kanál) teszünk a tetejére.
Sóval és kevés borssal fűszerezzük, majd forró sütőbe helyezzük.
A libacombot 100-120 fokon, szép ropogósra sütjük.
Ehhez körülbelül 2,5-3 órán át kell sütnünk a combokat, és közben 3-4 alkalommal fordítsuk meg őket.
Ameddig sülnek a combok, elkészítjük a párolt káposztát.
A fejes káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk, és teflonos edénybe helyezzük.
Libazsírt helyezünk a tetejére, majd egy csipet sót teszünk rá.
Miután a zsír elolvadt, hozzáadjuk a kristálycukrot, őrölt köményt és az ecetet, majd 1 dl vizet.
A káposztát fedő alatt puhára és aranybarna színűre pároljuk.
A megsült libacombokat, finomra vágott fokhagymával megszórjuk, és a párolt káposztával tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat