Sült lazac steak, avokádós-málnás salátával

  • 2 személyre
  • 30 perc
  • 240 kalória
Megosztás

A lazacokat sózzuk meg és egy nagyon forró serpenyőben süssük körbe étolajon. Tegyük félre pihenni, majd tegyük félre pihenni amíg elkészítjük a salátát.
Az avokádót vágjuk fel és keverjük össze pici sóval, olívaolajjal és citromlével. Ezután keverjük hozzá a rukkolát, majd a snidlinget. Tálaljuk is ki egy tányérra és csak a végén szórjuk meg az egészet málnával. Utolsó lépésként helyezzük a lazacot a tányérra és locsoljuk körbe olívával.



Hozzávalók
  • db   lazacfilé
  • ek   Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet   Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db   citrom  
  • csomag   rukkola
  • csomag   málna
  • db   avokádó
  • csipet   snidling
  • ek   Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat