Sült kacsacomb

  • 4 személyre
  • 125 perc
  • 505 kalória
Megosztás

A kacsacombokat megmosom, majd a bőrös felüket kicsit megvágom, megsózóm, és állni hagyom, 10-15 percet.
Ezalatt a hagymákat megtisztítom.
A combokat a bőrös felükkel lefele fordítva, beleteszem a tepsibe.
Rádobálom a felezett fokhagymákat és a negyedelt vöröshagymákat, majd felöntöm kb. 5 dl vízzel.
Letakarom alufóliával, és 200 fokos sütőben, kb. 90 percig párolom.
Amikor a combok megpuhultak, leveszem az alufóliát, és 20 perc alatt, szép pirosra sütöm őket.
Petrezselymes burgonyával tálalom.
Jó étvágyat mindenkinek hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat