Sült csirkecomb, salátaszívvel, citrusos karalábéval

  • 2 személyre
  • 70 perc
  • 308 kalória
Megosztás

A combokat bevajazom, sózom, borsozom, cukrozom és egy tepsire helyezem. Dobok mellé még pár gerezd tört fokhagymát és kakukkfüvet, majd bedobom a sütőbe 170-180 fokon körülbelül 30 percre.
A salátaszívet negyedekre vágom és forró serpenyőben megpirítom a vágási felületén. Sóval, fokhagymával és kakukkfűvel ízesítem. A karalábékat megpucolom, azután szép egyforma kockákat vágok belőle. Felhevített serpenyőben vajat melegítek és hozzáadom a karalábékockákat. Figyelek arra, hogy a vaj ne égjen meg! Csak annyira párolom, hogy belül roppanós maradjon, majd megsózom és ráfacsarom a citrusok levét.
Tálalásnál a combok mellé rakjuk a salátát, rákanalazunk a karalábékockákból. Megszórjuk snidlinggel, reszelünk rá citromhéjat és meglocsoljuk olívaolajjal.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat