Stefánia vagdalt

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 208 kalória
  • Kenikő
Megosztás

A vöröshagymát felaprítom, a zsömléket kevés tejbe áztatom.
A darált húsba belekeverek 2 egész nyers tojást, a kifacsart zsömléket, sót, majoránnát, pirospaprikát, finomra vágott petrezselymet, a hagymát.
Jól összedolgozom. Közben a maradék tojásokat keményre főzöm, lehűtöm, és megpucolom.
Egy tepsibe, a keverék kb. harmadából téglalapot rakok ki, erre fektetem a főtt tojásokat.
A maradék masszával befedem a tojásokat, oldalt és felül is.
Zsemlemorzsával befedem, és lefedve készre sütöm.
Az utolsó néhány percre leveszem a tetejéről a fóliát, és megpirítom egy csöppet.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat